wielertochten
Wielertochten toerkalender
De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde wielertochten 2018,  toertochten 2018, fietstochten 2018, cyclo's 2018 in Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fabian Cancellara Classic (BE)

25 maart | 00:00

fabian-cancellara-classic

Fabian nodigt je uit om samen met hem op zondag 25 maart 2018 zijn eigen Fabian Cancellara Classic te komen meerijden op het parcours van de Record Bank E3 Harelbeke. Deze voorjaarsklassieker van het allerhoogste niveau (UCI World Tour) wist Cancellara maar liefst 3 keer op zijn naam te schrijven; en dit telkens op een indrukwekkende manier. Fabian gidst je tijdens zijn toertocht dan ook maar al te graag over zijn favoriete hellingen en kasseistroken in de Vlaamse Ardennen zoals de Oude Kwaremont en de Paterberg.

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en een leuke liggende foto (1200x400px) naar info@wielertochten.nl.