wielertochten
Wielertochten toerkalender
De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde wielertochten 2018,  toertochten 2018, fietstochten 2018, cyclo's 2018 in Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mergelheuvelland 2-daagse

15 september | 00:00 - 16 september | 00:00

Ook in 2018 wordt in Sint Geertruid de Mergelheuvelland 2-daagse weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 90 – 160 km. De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo’n mooi mogelijke toertocht uit te zetten.

De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren; uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten. Wij willen u als deelnemer optimaal laten meegenieten van ons mooie landschap en de Bourgondische sfeer. Om de overlast voor onze woonomgeving te beperken en deelnemers maximaal te spreiden; fietst men op zaterdag en op zondag in een ander gedeelte van het Limburgse land en de Voerstreek. Ook dit jaar hebben we weer een aantal verrassingen in de routes opgenomen!

Op zoek een plek om te overnachten in Sint geertruid of Zuid-Limburg?

Wielercafé

Tijdens de Mh2d een gezellig wielercafé met Bram Tankink; Karsten Kroon en Sander Kleikers waarbij gepraat wordt over onze prachtsport. Gratis toegang met startbewijs.

Gegevens

Begin:
15 september | 00:00
Einde:
16 september | 00:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
http://www.mh2d.nl/

Locatie

Sint Geertruid
Libeek 2
Sint Geertruid, Nederland

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en een leuke liggende foto (1200x400px) naar info@wielertochten.nl.