Selecteer een pagina


wielertochten
Wielertochten toerkalender
De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde wielertochten 2018,  toertochten 2018, fietstochten 2018, cyclo's 2018 in Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Omloop van Zandvoort

25 maart | 00:00

Ook in 2018 wordt in  de Omloop van Zandvoort weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 80 en 120 km . De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo’n mooi mogelijke toertocht uit te zetten. Je vertrekt vanuit de Pitstraat een hele ronde van 4;2 km over het racecircuit van Zandvoort. De tijdwaarneming voor deze ‘proloog’ is onderdeel van jouw inschrijving.

De routes over 80 en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Leiden langs de Kromme Rijn en het Braassemermeer. De route vervolgt via Lisserbroek; langs de prachtige stad Haarlem en door Bloemendaal. Via Kraantje Lek komt finish in zicht in het sfeervolle centrum van Zandvoort.

De 45 km zal een mooie route afleggen vanaf het racecircuit rondom de stad Haarlem; de finish is net als de 80 en 120 km via Kraantje Lek in het centrum van Zandvoort. Onderweg zijn uitgebreide verzorgingsposten en rustgelegenheden ingericht in Leiden; Lisserbroek en Vijfhuizen.

Op zoek een plek om te overnachten in Zandvoort  of regio?

Gegevens

Datum:
25 maart
Tijd:
00:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
http://www.lechampion.nl/evenement/omloop-van-zandvoort/

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en een leuke liggende foto (1200x400px) naar info@wielertochten.nl.