wielertochten
Wielertochten toerkalender
De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde wielertochten 2018,  toertochten 2018, fietstochten 2018, cyclo's 2018 in Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Reichswald Klimtocht 2018

15 september

Ook in 2018  wordt in Dodewaard de Reichswald Klimtocht weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 55, 110; 135 km. De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo’n mooi mogelijke toertocht uit te zetten.
Op zoek een plek om te overnachten in dodewaard of regio?

De Reichswald klimtocht is een uitgepijlde toertocht met als hoogtepunt de klimmetjes in het rijk van Nijmegen en het Duitse Reichswald.
De route bestaat uit vlakke gedeeltes maar ook uit uitdagende klimmetjes. Het parcours is uitgezet door het Betuwse rivierlandschap en het glooiende landschap rond Nijmegen.

In de toertocht zijn er verschillende steile klimmetjes opgenomen.
Klimmetjes die worden meegenomen zijn; de Zevenheuvelenweg; de oude Holleweg(tot 12%); de Duivelsberg en nog een aantal kleinere klimmetjes in het Rijk van Nijmegen en het Reichswald.
De langste afstand heeft gemiddeld zo’n 750 hoogtemeters.
kortom; een uitdagende toertocht door een schitterend landschap!

De kortste afstand (55KM) betreft geen beklimmingen en is uiteraard ook geschikt voor de elektrische fiets.

Gegevens

Datum:
15 september
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
http://www.het-versnellertje.nl/reichswald-klimtocht/

Locatie

Dodewaardse IJsclub
Bonegraafseweg 22
Dodewaard, 6669 MH Nederland

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en een leuke liggende foto (1200x400px) naar info@wielertochten.nl.