Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen 2020 – 229 km

4 april

De Ronde van Vlaanderen is het monument van de Vlaamse wielersport. De dag voor de profs rijden er meer dan 16.000! toerfiesters over memorabele hellingen als de Patersberg; de Oude Kwaremont en de steile Koppenberg. Deze toertocht is een must voor ieder zichzelf respecterende wielertoerist. Wees er wel snel bij want de tocht is altijd uitverkocht.
Programma

Vrijdag 3 april 2020
Op vrijdag haal je je startnummer tussen 14.00 uur en 19.00 uur in Oudenaarde. Deelnemers aan de tocht van 200km kunnen hun startbewijs ook op zaterdag vanaf 07.00 uur ophalen bij de startlocatie in Antwerpen.

Zaterdag 4 april 2020
Deelnemers 229km
7.00 – 8.00 uur: officieuze start, Gedempte Zuiderdokken, Vlaamsekaai, 2000 Antwerpen (tevens parking, inleverpunt voor transport van kleine bagage naar finishlocatie in Oudenaarde en afhalen startpakket).
Meteen aansluitend is de officiële start aan de Grote Markt in Antwerpen.

Finishplaats
Alle afstanden:Qubus, Lindestraat in Oudenaarde. Hier ademt de sfeer van “de Ronde”, ofwel dé klassieker onder de wielertoeristentochten.

Afstanden
Je kiest zelf je favoriete afstand. Tijdens de Ronde van Vlaanderen Cyclo zijn er namelijk vier afstanden. De langste tocht (229km) vertrekt vanuit Antwerpen. Net zoals de profrenners een dag later. De drie kortere afstanden van 74km, 114km of 174km vertrekken vanuit Oudenaarde.

Shuttle service
Kies je voor de 229km, dan start je in Antwerpen en finish je in Oudenaarde. De organisatie van deze Cyclo heeft een shuttlebus klaarstaan om jou en je fiets na afloop terug te brengen naar je hotel in Antwerpen. Deze shuttle service is optioneel bij te boeken.

Gegevens

Datum:
4 april
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
Bezoek de site van de wielertocht »

Locatie

Plantinkaai
Plantinkaai
Antwerpen, België

Organisator

Overige informatie

Verblijfslocatie
Zoek een leuke accommodatie in de buurt van de start!
Afstanden
229