Selecteer een pagina

Closca Loop Graphite Vouwhelm

Closca Loop Graphite Vouwhelm

Artikelnummer: 140fa7dcf01c Categorieën: , ,

Beschrijving

Santafixie is een partner van Wielertochten.nl en biedt de Closca Loop Graphite Vouwhelm aan.

De Closca Loop vouwhelm kan in slechts één seconde worden opgevouwen en in uw rugzak / tas worden opgeborgen, zonder veel ruimte in te nemen. Een volledig veilige, comfortabele, opvouwbare urban fietshelm die is ontworpen om bij uw stijl te passen.
Verander elke reis in een comfortabele en plezierige ervaring. Dankzij het aerodynamische ontwerp en de lichtheid vergeet je dat je hem draagt. Het innovatieve geïntegreerde ventilatiesysteem laat lucht circuleren, ook al zijn de gaten verborgen. Het verborgen openingssysteem beschermt u tegen fijne regen. De achterste aanpassing maakt het mogelijk om zich aan het hoofd aan te passen, gewoon door aan de rubbers te trekken die het gebied van de nek beschermen
In geval van een botsing wordt de impact optimaal weggenomen, omdat het vouwsysteem microbewegingen mogelijk maakt die ervoor zorgen dat de impact beter over het hele oppervlak wordt verdeeld. Dit betekent dat niet alleen het nooit zal vouwen terwijl u het draagt , maar het biedt u maximale veiligheid tijdens uw reizen.