Spinningbike – FitBike Race 2 – Demo in verpakking

349.00

De Spinningbike – FitBike Race 2 – Demo in verpakking is een

Artikelnummer: a6b00ba2f292 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Let op! Dit betreft een demo model met mogelijk lichte beschadigingen aan de spinningbike en de verpakking! De spinningbike wordt gratis verzonden en dien je zelf nog te monteren. Behalve mogelijke lichte beschadigingen is deze spinningbike technisch net zo sterk als een nieuwe spinningbike. Betersport staat garant voor de demo producten, dus daarom krijg je gewoon de volledige garantie op dit model! Voor meer info kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.
De nieuwe FitBike Race 2 is een uitstekende spinningfiets voor de beginnende thuissporter. Deze spinningfiets ziet er straks en stijlvol uit dankzij de strake zwarte design met groene accenten. Dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding is de Race 2 een uitstekende spinningfiets voor de (beginnende) thuissporter. Dankzij het eigen gewicht van 33 kg is deze spinningfiets te belasten tot een maximaal gebruikersgewicht van maar liefst 120 kg.
Technische specificaties
De weerstand van de Race 2 wordt bepaald door middel van een vilt-blokje. Door aan de weerstandsknop op het frame te draaien, veranderd de stand van het viltblokje en zal deze tegen het vliegwiel wordt gedrukt. 
De Race 2 wordt aangedreven door een V-belt. Het grootste voordeel van een V-Belt ten opzichte van een ketting is het verschil in geluid. Een V-Belt is geheel geruisloos terwijl een kettingaandrijving in verhouding veel geluid maakt.
ERGONOMISCH ONTWERP
De FitBike Race 2 spinningfiets is in diverse posities aan te passen aan de lengte en wensen van de gebruiker. Het race zadel is zowel horizontaal als verticaal te verstellen in verschillende standen. Ook het stuur van de spinningfiets is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je altijd een goede ergonomische houding aannemen tijdens het sporten. Met de verstelbare toeclips kun je je voeten goed vastzetten in de pedalen.
DISPLAY
De FitBike Race 2 is uitgerust met een standaard trainingscomputer. Via deze trainingscomputer lees je je trainingsgegevens af, zoals
Afstand
Snelheid
Tijd
Calorie verbruik
CONCLUSIE
De FitBike Race 2 een kwalitatieve spinningfiets voor een zeer goede prijs. De weerstand wordt bepaald door middel van een vilt blokje die boven het 13 kg zware vliegwiel bevestigd is. Door de vele mogelijkheden om de spinningfiets te verstellen, kun jij altijd de juiste sporthouding aannemen wat het sporten tot een plezierige bezigheid maakt!

Levertermijn: 1 werkdag

Verzendkosten: