De race naar de top

Het unieke verhaal van Intermarché Wanty Gobert
De Belgische formatie IntermarchWanty-Gobert Matriaux staat in het middelpunt van de aandacht sinds hun verwerven van een WorldTourlicentie. Deze underdog groeide uit tot een solide ploeg die met hun aanvallende koerswerk menig kijker weet te verrassen. Het team is ervaren en gevarieerd, met sterke rijders als Kristoff, Bakelants, Taarame, Meintjes, Pasqualon, Petit Van Poppel en Van der Hoorn. Daarnaast zien we ook jonge talenten zoals Rota Page Hermans en Girmay opkomen in het peloton. Kortom: dit is het verhaal van ambitie dat resulteerde in meer dan geslaagde debuten en spraakmakende overwinningen. In twee jaar tijd evolueerden ze van een kansloze aanval naar sprinten voor de ruiker!

Julien Gillebert, Marc van Staen

Julien Gillebert is sportjournalist bij La Dernière Heure met een hart voor de koers en Marc Van Staen is schrijver en vertaler van fictie- en sportboeken. Daarnaast treedt hij op als adviseur van diverse bedrijven en beroemdheden uit de sportwereld.
Pagina's: 224
Uitgever: Lannoo
Verschijningsdatum: 02/2023
ISBN: 9789401489461
No results found.
Recensie boekbespreking van Race naar de top
Op dit moment wordt dit boek gelezen door een van onze recensenten. Na lezing volgt hier een recensie annex boekbespreking.
Ab Hoogland

Recensent, Wielertochten.nl

De uitgebreide samenvatting vanRace naar de top
De uitgebreide samenvatting

Onlangs uitgekomen wielerboeken…

Straffe touren – Geert de Vriese

Straffe touren – Geert de Vriese

Wielerauteur Geert De Vriese (Bahamontes) vertelt in Straffe Touren in zijn meeslepende stijl het verhaal van meer dan een eeuw Belgische triomfen in de Ronde van Frankrijk.
Incroyable! – Thomas Olsthoorn

Incroyable! – Thomas Olsthoorn

Incroyable! van Thomas Olsthoorn vertelt over bijzondere ritwinnaars in de jongste jaren van de Tour de France. Met hoofdrolspelers als Marianne Vos, Fabio Jakobsen en Mathieu van der Poel.
Verhalen uit de volgwagen – Lidewey van Noord

Verhalen uit de volgwagen – Lidewey van Noord

Een uniek perspectief op de koers, van de hand van een van Nederlands beste wielerschrijvers.
Het Plan – Nandoe Broers

Het Plan – Nandoe Broers

Hoe Team Jumbo-Visma de beste wielerploeg ter wereld werd. Nando Broers was erbij en legt het in dit boek vast.