Lonely Planet: Gids voor de Bikepacker

Ontdek de 75 meest uitdagende fietstochten ter wereld
Bikepacking is een unieke combinatie van avontuur, duurzaamheid en geleidelijkheid die nooit zo populair is geweest. Van de Tour de Mont Blanc tot de Tahoe Rim Trail, de TransHokkaido route tot de Old Ghost Road - De Gids voor Bikepackers bundelt 75 boeiende fietstochten over alle continenten. Met elke route kunnen lezers genieten van gedetailleerde cartografische weergaven inclusief hoogteprofiel per etappe, praktisch advies met betrekking tot onderdak en horeca evenals een inzicht in lokale culturen en tradities. Voor beginnende bikepackers biedt Lonely Planet tips over het fysiek voorbereiden van jezelf, welke fiets te gebruiken is voor welke tocht, hoe je je eigen eenvoudige reparaties uitvoert en hoe je zo licht mogelijk pakt om dit reisavontuur maximaal te kunnen benutten.
Bij Lonely Planet weten ze alles over de wereld - dat is al sinds 1973 zo! Zegeven reizigers inzicht in wat er te zien en te beleven valt, met betrouwbare en onafhankelijke informatie. In de gidsen worden populaire plekken beschreven, maar ook de exotische schatten die je echt moet zien. Zo helpen ze je om keuzes te maken die jouw reisavontuur compleet maken.
Pagina's: 304
Uitgever: Lannoo
Verschijningsdatum: 02/2023
ISBN: 9789401482660
No results found.
Recensie boekbespreking van Gids voor de Bikepacker
Op dit moment wordt dit boek gelezen door een van onze recensenten. Na lezing volgt hier een recensie annex boekbespreking.
Ab Hoogland

Recensent, Wielertochten.nl

De uitgebreide samenvatting vanGids voor de Bikepacker
De uitgebreide samenvatting

Onlangs uitgekomen wielerboeken…

Straffe touren – Geert de Vriese

Straffe touren – Geert de Vriese

Wielerauteur Geert De Vriese (Bahamontes) vertelt in Straffe Touren in zijn meeslepende stijl het verhaal van meer dan een eeuw Belgische triomfen in de Ronde van Frankrijk.
Incroyable! – Thomas Olsthoorn

Incroyable! – Thomas Olsthoorn

Incroyable! van Thomas Olsthoorn vertelt over bijzondere ritwinnaars in de jongste jaren van de Tour de France. Met hoofdrolspelers als Marianne Vos, Fabio Jakobsen en Mathieu van der Poel.
Verhalen uit de volgwagen – Lidewey van Noord

Verhalen uit de volgwagen – Lidewey van Noord

Een uniek perspectief op de koers, van de hand van een van Nederlands beste wielerschrijvers.
Het Plan – Nandoe Broers

Het Plan – Nandoe Broers

Hoe Team Jumbo-Visma de beste wielerploeg ter wereld werd. Nando Broers was erbij en legt het in dit boek vast.