Sportfood

40 recepten voor meer energie als sporter van atleet tot wandelaar
Claudia Van Avermaet is al jaren bezig met gezonde voeding en met sport. Nu bundelt ze deze kennis in SportFood. Ben je een recreatieve wandelaar, ga je twee keer week naar de fitness of train je voor een triatlon? Dit boek is er voor ieder type sporter! In een uitgebreide theorie krijg je uitleg hoe je je training naar een hoger niveau kunt brengen door o.a. voeding. Naast uitleg per voedingsgroep, leer je ook wat je best voor, tijdens en na het sporten eet. En uiteraard bezorgt Claudia je ook nog meer dan 60 recepten. Dit wordt in handige schema's gegoten, zodat je je gemakkelijk kunt voorbereiden op jouw training.
<a href="https://www.wielertochten.nl/blog/schrijver_wielerboek/claudia-van-avermaet/">Claudia van Avermaet</a>

Claudia van Avermaet

Claudia Van Avermaet, zus van gouden medaillewinnaar Greg Van Avermaet en professionele sportleerkracht, heeft uitgebreide ervaring met mindfulnesstrainingen. Ze is daarnaast ook gecertificeerd yogalerares en voedingscoach. Op haar gezondheidsblog thepowerloftme deelt Claudia al haar kennis over workshops, recepten en meer! Bezoek de website om je te laten inspireren door haar enthousiaste aanpak.
Pagina's: 176
Uitgever: Lannoo
Verschijningsdatum: 08/2022
ISBN: 9789401485265
No results found.
Recensie boekbespreking van Sportfood
Op dit moment wordt dit boek gelezen door een van onze recensenten. Na lezing volgt hier een recensie annex boekbespreking.
Ab Hoogland

Recensent, Wielertochten.nl

De uitgebreide samenvatting vanSportfood
De uitgebreide samenvatting

Onlangs uitgekomen wielerboeken…

Straffe touren – Geert de Vriese

Straffe touren – Geert de Vriese

Wielerauteur Geert De Vriese (Bahamontes) vertelt in Straffe Touren in zijn meeslepende stijl het verhaal van meer dan een eeuw Belgische triomfen in de Ronde van Frankrijk.
Incroyable! – Thomas Olsthoorn

Incroyable! – Thomas Olsthoorn

Incroyable! van Thomas Olsthoorn vertelt over bijzondere ritwinnaars in de jongste jaren van de Tour de France. Met hoofdrolspelers als Marianne Vos, Fabio Jakobsen en Mathieu van der Poel.
Verhalen uit de volgwagen – Lidewey van Noord

Verhalen uit de volgwagen – Lidewey van Noord

Een uniek perspectief op de koers, van de hand van een van Nederlands beste wielerschrijvers.
Het Plan – Nandoe Broers

Het Plan – Nandoe Broers

Hoe Team Jumbo-Visma de beste wielerploeg ter wereld werd. Nando Broers was erbij en legt het in dit boek vast.