Koersen op geluk – Thomas Dekker

Het vervolg op de bestseller 'Mijn gevecht'
In Koersen op geluk is Thomas Dekker's turbulente leven na zijn wielercarrière te lezen. Na het schrijven van zijn bestseller Mijn gevecht, waarvan meer dan 200000 exemplaren de deur uit gaan, begint Thomas' nieuwe begin in 2015. Hij schreef een onthullende memoir die direct populair was en veel reacties binnen de sportwereld opriep. Koersen op geluk neemt je mee waar Mijn gevecht ophield; hij verhuist naar Beverly Hills waar hij omringd wordt door jetsetters, filmsterren, kunstenaars en artiesten. Hoewel hij hier luxueus leeft is wat hij zoekt liefde en authenticiteit. Maar hoe vind je jouw weg als het leven vol extremen blijkt? Depressiviteit sluipt erin terwijl hij worstelt met zichzelf in dit boeiende verhaal over geluk en vrijheid van keuze; Koersen op Geluk.

Thomas Dekker

Thomas Dekker van 1984 is klaar met het verbergen van de waarheid. De echte verhalen, goed en slecht, moeten naar buiten komen. Hij heeft lang geleden al gezien dat schaamte altijd sterker is dan de last die hij draagt als Nederlandse wielrenner. Maar nu is hij vastbesloten om te laten zien wat er te vertellen valt!
Pagina's: 208
Uitgever: Boekerij
Verschijningsdatum: 10/2022
ISBN: 9789022594582
Mijn gevecht Thomas  Dekker – Thijs Zonneveld (plus reacties betrokkenen)

Mijn gevecht Thomas Dekker – Thijs Zonneveld (plus reacties betrokkenen)

Schoon genoeg – Thomas Dekker

Schoon genoeg – Thomas Dekker

Recensie boekbespreking van Koersen op geluk
Op dit moment wordt dit boek gelezen door een van onze recensenten. Na lezing volgt hier een recensie annex boekbespreking.
Frank van Leeuwen

Recensent, Wielertochten.nl

De uitgebreide samenvatting vanKoersen op geluk
De uitgebreide samenvatting

Onlangs uitgekomen wielerboeken…

Op gevoel – Nando Broers

Op gevoel – Nando Broers

"Op gevoel" van Nando Boers schetst het wielerleven van Tom Dumoulin, zijn carrière, persoonlijke uitdagingen en de emoties die zijn successen en tegenslagen kenmerken.
Italië en de tour – Evert de Rooij

Italië en de tour – Evert de Rooij

"Italië en de Tour" van Evert de Rooij beschrijft de rijke geschiedenis en prestaties van Italiaanse wielrenners in de Tour de France, van Bottecchia tot Nibali.
Tour de France Quizboek – Peter Tetteroo

Tour de France Quizboek – Peter Tetteroo

"Tour de France Quizboek" van Peter Tetteroo biedt wielerliefhebbers een uitdagende verzameling quizvragen over de geschiedenis, etappes en legendes van de Tour de France.
Het Grote Wielrenboek – Susanne Roos

Het Grote Wielrenboek – Susanne Roos

Het grote wielrenboek vertelt je alles over wielrennen en koerskijken. Susanne Roos legt het op een aantrekkelijke rijk geïllustreerde wijze uit.