Ontwerp je eigen wielerkleding met TD Sportswear

Wielertochten.nl heeft een nieuwe partner gevonden als het gaat om het ontwerpen en bedrukken van Wielerkleding: TD Sportswear. Ze werken goed en snel in verschillende kwaliteiten en hebben voor elke budget een oplossing. Neem eens een kijkje op www.tdsportswear.com. Voor alle relaties van Wielertochten.nl is een kortingscode beschikbaar. Gebruik ‘WT10’ als je kleding bij TD Sportswear besteld.

TD sportswear staat voor:

  • Kwaliteit en service. Wij kunnen met trots zeggen dat al onze lijnen van een hoge kwaliteit zijn. Onze klanten bevestigen onze kwaliteit en hebben inspraak in het verbeteren van onze lijnen.
  • Gegarandeerd de snelste levertijd. Wij leveren alle bestellingen onder de 200 kledingstuks gegarandeerd binnen 2 tot 3 weken af. Bij bestellingen boven de 200 stuks spreken wij een levertijd af met de klant. Indien gewenst leveren wij ook sneller tegen een meerprijs.
  • Gratis ontwerp en verzending bij een bestelling van boven de 20 kledingstuks (exclusief accessoires).
  • Wij hanteren geen minimale ordergrootte en nabestellen doe je altijd tegen dezelfde voorwaarden als je eerste bestelling. Geen minimum en tegen dezelfde prijzen.

De custom fietskleding van TD sportswear sluit aan op de wensen van de wielrenner.

Inspiratie ontwerpen fietskleding

Via deze link kun je ons portfolio zien: https://tdsportswear.com/nl/portfolio/

Alle informatie over TD sportswear wielerkleding en producten

https://tdsportswear.com/nl/custom-teamkleding-fietsen/

Aanvraag formulier custom kleding

Dit formulier zouden we kunnen dupliceren naar jullie website, zodat mensen het daar al kunnen invullen. Zowel jullie als wij ontvangen hetgeen is ingevuld en wij pakken dan alles vanaf dat moment op. Hier kun je zien hoe het formulier eruit ziet: https://tdsportswear.com/nl/vrijblijvende-offerte-custom-made-wielerkleding/  

Hoe verloopt het proces?

  1. Kies

In ons eerste gesprek bespreken we je wensen en zullen wij de mogelijkheden voor bedrukken en ontwerpen toelichten. Je ontvangt een definitive offerte met daarin de afspraken die voort zijn gekomen uit ons eerste gesprek met jou.

  1. Ontwerp

Na akkoord op de offerte gaan onze ontwerpers aan de slag met je ideeën en logo’s om je kleding zo gaaf mogelijke te bedrukken of ontwerpen. Binnen enkele dagen ontvang je van ons meerdere ontwerpen van je teamkleding. Wellicht ben je al direct tevreden, maar je kunt ook nog aanpassingen doorgeven. Onze ontwerpers zullen dan verder aan de slag gaan en spoedig het nieuwe ontwerp tonen.

  1. Pas

Je kunt indien gewenst gratis gebruik maken van onze paskleding voor het bepalen van de juiste maten. Wij komen langs met de paskleding om advies te geven over onze producten. Ook kunnen wij de paskleding opsturen, zodat je op je eigen moment de kleding kunt passen. Ben je niet in de gelegenheid om te passen dan kun je gebruik maken van onze maattabel.

  1. Bestel

Als alles naar wens is dan gaan we over tot de productie of bedrukking van je teamkleding. Na het instemmen met de offerte, de designs en onze bestelvoorwaarden ontvang je van ons een factuur met een aanbetaling van 50% van het totale orderbedrag. Na ontvangst van de aanbetaling wordt het order direct geplaatst en de productie gestart. De kleding zal binnen 3 tot 4 weken na onze kwaliteitscheck bij je afgeleverd worden.

  1. Verbluf

Je ontvangt je teamkleding op het door jou aangegeven adres. Nu begint het plezier van de kleding pas echt. Klaar voor gebruik en openbaring aan de buitenwereld! Na levering ontvang je een eindfactuur voor het resterende bedrag van 50%.