Wielertochten.nl

Jaarlijks worden in Nederland en België vele honderden wielertochten georganiseerd. Wielertochten.nl verzamelt de data van deze fietstochten en de informatie om een keuze te maken uit het overweldigende aanbod.

 

Hel van de Heuvelrug

driebergen , Nederland

Op 4 augustus wordt de Hel van de Heuvelrug weer verreden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 30 - 50 - 80 - 100 - 145 - 180 km. De routes gaan over een geselecteerd traject van de Utrechtse Heuvelrug en de Zuid-Veluwe.

Bauke Mollema Tocht

Groningen Suikerlaan 15, Groningen

Op 5 augustus wordt Bauke Mollema Tocht weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 65- 110- 165 km.

Toerversie Rotterdam

Rotterdam

Ervaar Rotterdam en omstreken met Toerversie Rotterdam op 11 augustus wanneer Tour de France Femmes in Rdam is.

Vintage Toertocht

Stap terug in de tijd op 17 augustus en ervaar de opwinding van vervlogen tijden tijdens onze VINTAGE Toertocht op 17 augustus 2024.
Vergeet moderne technologie en omarm de charme van het klassieke wielrennen, terwijl je door schilderachtige landschappen peddelt.

Velomediane Criquielion

La Roche-en-Ardenne (BE) , België

De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo'n mooi mogelijke toertocht uit te zetten. De 'kriek' is een van de meest aansprekende cyclo's in de Ardennen. gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 96- 170 km.

Gravelty Summer

Nijmegen Nijmegen, Nederland

Dwars door het Rijk van Nijmegen en het Duits Reichswald is er op 25 augustus een zomerse Gravel Ride. Start en finish is bij de Mookerplas vlakbij Nijmegen/Mook waar een relaxed Finish Village is. Met de mogelijkheid om na de Ride nog een lekker te zwemmen in de Mookerplas. De Ride is 65 km of […]

Summer Ride Nijmegen

Nijmegen Nijmegen, Nederland

NL Tour Rides presenteert de Summer Ride op 25 augustus, een toertocht door het mooie Rijk van Nijmegen. Met de nodige klimmetjes, glooiende wegen, door de bossen, hei en heuvels kun je een on-Nederlands mooie toertocht rijden. Dwars door het Rijk van Nijmegen en het Duits Reichswald.

Geants des Ardennes

angleur , België

De Géants Des Ardennes heeft zijn naam niet gestolen, want tijdens deze toertocht staan ​​de mooiste Ardense hellingen op het menu, samen met enkele onbekende pareltjes! Onder andere worden de Mur de Durbuy en de Côte de Xhierfomont beklommen. Kies voor de 84,116 of 164 km route!  

Brabant’s Mooiste

Oisterwijk , Nederland

Op 1 september wordt Brabant's Mooiste weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 60- 85- 115 en 160 km.

Ode aan Jan Janssen

Nootdorp zuid-holland, Nederland

Op zaterdag 2 september organiseren wij de vierde editie van deze bijzondere tocht die de route van de legendarishe Jan Janssen Samen fietsen wij over de voormalige trainingsroutes van Jan, dwars door het Groene Hart.

Alpentocht

Saint Michel de Maurienne (FR)

Beleef vijf onvergetelijke dagen in de Alpen en fiets, ren of wandel op 9 september mee naar de top van de Col du Galibier voor de CliniClowns.

Rondje Wielercafes Vuelta

schijndel , Nederland

Fiets op 8 september rondje wielercafes in de Vuelta. De routes hebben een beginpunt, de pauzeplek en het eindpunt bij een wielercafé. We kijken uit naar de eerste editie van Rondje Wielercafes, en jij kan erbij zijn!

Harbour Tour Rotterdam

Haven Rotterdam Rotterdam, Nederland

Op 15 september wordt de Harbour Tour Rotterdam weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 60, 80, 100 of 140 kilometer.

Tocht van Groningen

Centrum Groningen Vismarkt, Groningen, Groningen, Nederland

Op 15 september wordt de Tocht van Groningen weer verreden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: ? km.

TC de Liemers Reichswald Classic

Zevenaar

Op 21 september wordt TC de Liemers Classic (voorheen Reichswaldtour) weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 40, 60, 95, 135,165 km.

Mergelheuvelland 2-daagse

Limburg , Nederland

Op 21 september wordt de Mergelheuvelland 2-daagse weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 60,90, 120,160km.

Dam tot dam fietsclassic

Amsterdam , Nederland

Op 22 september wordt de Dam tot Dam fietsclassic weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 40 - 145 km.

Veluwse Herfsttocht

driebergen , Nederland

Op 29 september wordt de Veluwse Herfsttocht weer verreden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 25, 50, 75, 100 en 140 km.

Gerrie Knetemann Classic

Amsterdam , Nederland

Fiets zondag 29 september 2024 mee met hét Amsterdamse wielerfeest van het jaar! Een prachtige toertocht door het favoriete trainingsgebied van de Kneet...het Gooi, de Utrechtse Heuvelrug en het plassengebied.

Gelre’s Mooiste

Ermelo , Nederland

Gelre’s Mooiste laat je kennismaken met de mooiste delen van de meest veelzijdige provincie van Nederland. Aan het einde van het fietsseizoen doet de herfst zijn intrede. Gelderland is dan op zijn mooist.