Promoot wielertocht, wielerboek of wielermerk

De site www.wielertochten.nl is een zeer goed bezochte website en hard op weg om met een ambitieuze aanpak uit te groeien tot dé website voor toerfietsers. Wij bieden u de gelegenheid om uw wielertocht, gadget, racefiets of kleding via wielertochten.nl uw via wielertochten.nl te promoten.

Wielertochten.nl is een wielerwebsite met informatie voor de beginnende of gevorderde toerfietser/wielertoerist. De site bevat een maandelijks overzicht van de toertochten en een redactionele selectie met de meest aansprekende wielertochten. Hiernaast is er informatie te vinden over fietsvakanties, routes, onderhoud, onderdelen, wielerkleding, sportvoeding, trainingsmethoden. de nieuwste modellen racefietsen en is er een vaste columnist. Voor de lezende toerfietser is er een overzicht met wielerboeken en de wielerboek top 10Wielertochten.nl wordt jaarlijks bezocht door bijna 150.000 unieke fietsende bezoekers en bezet met diverse trefwoorden de koppositie in Google!

Wij nodigen uw organisatie uit om te participeren in Wielertochten.nl en uw toertocht aan een groot publiek bekend te maken. Wij hebben diverse mogelijkheden.

Basisvermelding uw wielertocht op wielertochten.nl (gratis)

Wielertochten.nl is druk doende de data voor de toerkalender voor 2023 te verzamelen. Wij hebben twee kalenders. De algemene kalender met alle vermeldingen van de bij ons bekende toertochten en de topkalender met aanbevolen toertochten. Een groot aantal wielertochten heeft reeds een plekje gevonden.

Wilt u ook een vermelding op wielertochten.nl? De basisvermelding is gratis. Het enige wat wij vragen is een terug-link naar wielertochten.nl. Meld uw wielertocht aan via het formulier via deze link of stuur uw informatie naar info@wielertochten.nl. Vergeet niet een leuke rechtenvrije liggende foto en een wervende tekst mee te sturen.

Extra promotie op Wielertochten.nl (vanaf € 75)

Wilt u meer bekendheid voor uw wielertocht dan kunt u adverteren op diverse plekken op de website. Bijvoorbeeld door plaatsing van een banner op de homepage van Wielertochten.nl en het inzetten van ons promotiepakket.

Optie 1: Standaard promotiepakket

  • Evenement-pagina op wielertochten.nl incl. link naar uw eigen website
  • Opname op de overzichtspagina ‘Wielertochten 2023
  • Aankondiging van de tocht op basis van uw persbericht in onze blog.
  • Eenmalige vermelding in onze maandelijkse nieuwsbrief. De kosten van dit pakket bedragen € 75 (excl. btw) per tocht per jaargang.

Optie 2: Banner
Wilt u uw toertocht tijdelijk op een prominente manier in beeld brengen. Dat kan via een banner op de homepage (728×90) van Wielertochten.nl of op een van de toertochtpagina’s (728×90) of in de zijbalk op de toertochtpagina’s (250×250).

Optie 3: Promotiepakket op maat
Naast het bovengenoemde basis-promotiepakket kunnen wij voor u een promotiepakket op maat samenstellen op basis van uw wensen. Banner, advertorial etc. Neem dan even contact (info@wielertochten.nl) of (071-5233485) met ons op. Wij zien jullie reactie graag tegemoet en horen graag of u interesse heeft in het aanvullende promotiepakket.

Voor uitgevers van boeken over wielrennen…

Wielertochten.nl is een website voor iedereen met liefde voor de wielersport, passief of actief. Wielertochten.nl staat met de domeinnaam Wielerboeken.nl voorop (ook in Google) om nieuw uitgekomen wielerboeken onder de aandacht te brengen en te recenseren.

Wij plaatsen het samenvatting en recensie van het uitgekomen wielerboek op onze website. Wielertochten.nl wordt bezocht door bijna 100.000 bezoekers per jaar. Uw titels mogen eigenlijk niet ontbreken op dit platform.

Persbericht

Graag ontvangen wij van u zo vroeg mogelijk een persbericht met daarbij een visual van de voorzijde van het boek.

Recensie-exemplaar

Voor het schrijven van de recensie van het boek ontvangen wij graag een recensie-exemplaar. Verstuur deze naar: Wielertochten.nl, Paganinistraat 14, 2324 BC LEIDEN.

Acties

Graag bieden wij de mogelijkheid om uw Wielerboek via acties onder de aandacht te brengen. Winacties, prijzen etc.

Voor producenten van wielerproducten en wielermerken…

Wielertochten.nl is een website voor iedereen met liefde voor de wielersport, passief of actief. Met grote regelmaat vermelden wij nieuw uitgekomen wielergerelateerde producten op onze website. Verlichting, fietscomputers, kleding etc. Wij bieden u ook de mogelijkheid om via ons platform uw nieuwe product te promoten.

Persbericht

Graag ontvangen wij van u zo vroeg mogelijk een persbericht met daarbij visuals van het product. Stuur het naar info@wielertochten.nl

Test-exemplaar

Voor het schrijven van de recensie van het wielerproduct ontvangen wij graag een test-exemplaar. Verstuur deze naar: Wielertochten.nl, Paganinistraat 14, 2324 BC LEIDEN.

Acties

Graag bieden wij de mogelijkheid om het wielerproduct via acties onder de aandacht te brengen. Winacties, prijzen etc.

RSS Wielervakanties van TUI

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.