Selecteer een pagina

Promoot wielertocht, wielerboek of wielermerk

De site www.wielertochten.nl is een zeer goed bezochte website en hard op weg om met een ambitieuze aanpak uit te groeien tot dé website voor toerfietsers. Wij bieden u de gelegenheid om uw wielertocht, gadget, racefiets of kleding via wielertochten.nl uw via wielertochten.nl te promoten.

Voor organisatoren…

Wielertochten.nl is een website met wielerinformatie voor de beginnende of gevorderde toerfietser/wielertoerist. De site bevat een maandelijks overzicht van de toertochten en een redactionele selectie met de meest aansprekende wielertochten. Hiernaast is er informatie te vinden over fietsvakanties, routes, onderhoud, onderdelen, wielerkleding, sportvoeding, trainingsmethoden en de nieuwste modellen racefietsen. Voor de lezende toerfietser is er een overzicht met wielerboeken en de wielerboek top 10. Wielertochten.nl wordt jaarlijks bezocht door bijna 300.000 unieke bezoekers. Hiernaast bezet Wielertochten.nl met diverse trefwoorden de koppositie in Google!

Gratis vermelding in onze Toertochtkalender

Wielertochten.nl is druk doende de kalender voor 2019 samen te stellen. Een aantal wielertochten hebben reeds een plekje gevonden. Wilt u ook een vermelding op wielertochten.nl? De basisvermelding is gratis. Het enige wat wij vragen is een terug=link naar wielertochten.nl. Aanmelden via deze link of stuur uw informatie rechtstreeks naar info@wielertochten.nl.

Voor uitgevers van boeken over wielrennen…

Wielertochten.nl is een website voor iedereen met liefde voor de wielersport, passief of actief. Wielertochten.nl staat met de domeinnaam Wielerboeken.nl voorop (ook in Google) om nieuw uitgekomen wielerboeken onder de aandacht te brengen en te recenseren.

Wij plaatsen het samenvatting en recensie van het uitgekomen wielerboek op onze website. Wielertochten.nl wordt bezocht door bijna 100.000 bezoekers per jaar. Uw titels mogen eigenlijk niet ontbreken op dit platform.

Persbericht

Graag ontvangen wij van u zo vroeg mogelijk een persbericht met daarbij een visual van de voorzijde van het boek.

Recensie-exemplaar

Voor het schrijven van de recensie van het boek ontvangen wij graag een recensie-exemplaar. Verstuur deze naar: Wielertochten.nl, Paganinistraat 14, 2324 BC LEIDEN.

Acties

Graag bieden wij de mogelijkheid om uw Wielerboek via acties onder de aandacht te brengen. Winacties, prijzen etc.

Voor producenten van wielerproducten en wielermerken…

Wielertochten.nl is een website voor iedereen met liefde voor de wielersport, passief of actief. Met grote regelmaat vermelden wij nieuw uitgekomen wielergerelateerde producten op onze website. Verlichting, fietscomputers, kleding etc. Wij bieden u ook de mogelijkheid om via ons platform uw nieuwe product te promoten.

Persbericht

Graag ontvangen wij van u zo vroeg mogelijk een persbericht met daarbij visuals van het product.

Test-exemplaar

Voor het schrijven van de recensie van het wielerproduct ontvangen wij graag een test-exemplaar. Verstuur deze naar: Wielertochten.nl, Paganinistraat 14, 2324 BC LEIDEN.

Acties

Graag bieden wij de mogelijkheid om het wielerproduct via acties onder de aandacht te brengen. Winacties, prijzen etc.

Aanmelden Wielertocht

Geef hieronder uw wielertocht bij ons door. Wij gaan uw aanmelding bekijken en na controle opnemen in ons overzicht. Wij vragen aan u of u op uw site een retourlink naar Wielertochten.nl wilt opnemen.

Ja, ik wil graag een vermelding in de kalender van Wielertochten.nl

Soort tocht (meerder mogelijkheden mogelijk)

Extra promotie voor uw tocht op Wielertochten.nl

1 + 6 =