Wielertochten.nl

Jaarlijks worden in Nederland en België vele honderden wielertochten georganiseerd. Wielertochten.nl verzamelt de data van deze fietstochten en de informatie om een keuze te maken uit het overweldigende aanbod.

 

Gran Fondo Brabant

Den Bosch , Nederland

Gran Fondo Brabant laat je kennismaken met de mooiste delen van de gezelligste provincie van Nederland. De routes voeren je door sfeervolle dorpjes en mooie natuurgebieden.

Gravelty Strade Bianche

Oosterbeek Oosterbeek, Nederland

De Gravelty Rosa Strade Bianche gaat volledig over de Veluwe en is voor 90% onverhard. Onze routemeister heeft de mooiste wegen en paden over de Veluwe gevonden voor een route van 75km of een route van 95km.
De Veluwe kent eindeloos veel kilometers prachtige gravelpaden, bossen en heidegebieden. Soms waan je je echt in Italië, zo mooi!

Cobbles Ride

Tilburg

Ervaar de genadeloze kasseien in de Cobbles Ride. Een prachtige racefietstoertocht door Midden-Brabant en een stukje Vlaanderen.

Hart van Brabant Ride

Den Bosch , Nederland

Cobbles en NL Tour Rides organiseren op zondag 9 juni de Hart van Brabant Ride! 90, 120 of 150 kilometer over de mooiste weggetjes en paadjes van Brabant. Met gezellig start & finishdorp op de Parade in 's-Hertogenbosch. De route doet verschillende natuurgebieden en pittoreske dorpjes aan. Voor € 42 inschrijfgeld ontvang je het overvolle […]

Oranje Ride

KNVB , Nederland

NL Tour Rides organiseert met de Oranje Ride een bijzondere Ride-in-a-Box langs een aantal opvallende Oranje locaties. De Oranje Ride is een toertocht tussen de Zeister Bossen en de Johan Cruijff Arena waarin je op een ludieke manier laat zien dat je achter Oranje staat/fietst tijdens het EK2021. Oranje Ride deelnamepakket Natuurlijk fiets je de Oranje Ride niet in je normale wieleroutfit, maar in het speciale NL […]

IJsselmeer Challenge

lelystad Oostvaardersdijk/Lelybaan, Lelystad, Nederland

Ben jij een wielrenner die niet wegloopt voor een uitdaging? Dan staat fietsen rondom het IJsselmeer vast op je bucket-list. Een tot de verbeelding sprekende uitdaging die elke wielrenner in Nederland minimaal één keer aangegaan moet zijn. Pak de handschoen op en schrijf je in! De afstanden variëren van 150 km tot ruim 300 km. […]

Grand Fondo Achterhoek

winterswijk

NL Tour Rides presenteert op zondag 14 juli de Gran Fondo Achterhoek; een toertocht door één van de mooiste streken van Nederland. De routes van de Gran Fondo Achterhoek lopen door het gebied tussen de rivier de IJssel, de Duitse grens en de Overijsselse streken Salland en Twent. Over rustige landelijke wegen, door de bossen […]

Gravelty Summer

Nijmegen Nijmegen, Nederland

Dwars door het Rijk van Nijmegen en het Duits Reichswald is er op 25 augustus een zomerse Gravel Ride. Start en finish is bij de Mookerplas vlakbij Nijmegen/Mook waar een relaxed Finish Village is. Met de mogelijkheid om na de Ride nog een lekker te zwemmen in de Mookerplas. De Ride is 65 km of […]

Summer Ride Nijmegen

Nijmegen Nijmegen, Nederland

NL Tour Rides presenteert de Summer Ride op 25 augustus, een toertocht door het mooie Rijk van Nijmegen. Met de nodige klimmetjes, glooiende wegen, door de bossen, hei en heuvels kun je een on-Nederlands mooie toertocht rijden. Dwars door het Rijk van Nijmegen en het Duits Reichswald.

Gelre’s Mooiste

Ermelo , Nederland

Gelre’s Mooiste laat je kennismaken met de mooiste delen van de meest veelzijdige provincie van Nederland. Aan het einde van het fietsseizoen doet de herfst zijn intrede. Gelderland is dan op zijn mooist.

Herfst Ride

utrecht , Nederland

De herfst doet zijn intrede. Maar dat betekent nog niet dat het toerwielrennen voorbij is. Als de bladeren van groen naar oranje en geel wijzigen is er voor de die-hard fans nog veel moois om op te stappen. NL Tour Rides zorgt voor een mooie toertocht door de bossen en heide van ‘t Gooi.