Bauke Mollema Tocht 2020 (afgelast)

Dit evenement is voorbij.

Bauke Mollema Tocht 2020 (afgelast)

Ook dit jaar wordt in Groningen de Bauke Mollema Tocht weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 65; 110; 165 km. De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo’n mooi mogelijke toertocht uit te zetten. Jij kunt fietsen met Tourheld Bauke Mollema. Op zondag 5 augustus tijdens de Bauke Mollema Tocht gaat Bauke op pad met zijn fans. Deelnemers kunnen kiezen uit prachtige routes over 65; 110 of 165 km die uitgezet zijn door Bauke Mollema zelf. De start en finish is bij sportcentrum Kardinge in Groningen. 

Nieuw: twee tussensprints
Tijdens de Bauke Mollema Tocht zijn er twee tussensprints. De ultieme test of je Bauke’s snelheid kunt evenaren. De eerste tussensprint is bij de Mollema Bult bij Nieuwklap en de tweede is bij de kasseienstrook in Zuidwolde. Fietsers kunnen zichzelf natuurlijk ook meten met hun fietsvrienden. Voor de snelste renner heeft organisator Le Champion een beloning.

De Bauke Mollema Tocht is door de drie afstanden van 65; 110 en 165 km geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Bauke Mollema heeft tijdens de voorbereiding van de Tour de France de routes op een aantal punten aangepast. Alle afstanden vertrekken vanuit de stad Groningen en voeren door het schitterende landschap van Noord-Groningen en een deel van Friesland.

Inschrijven
Online inschrijven kan via www.baukemollematocht.nl. Deelnemers die zich vooraf aanmelden ontvangen bij hun gepersonaliseerde stuurbordje een gadget van Trek-Segafredo.

Op zoek een plek om te overnachten in Groningen of in de regio?

Datum

Organisator

Site van de tocht

Locatie

Overnachten in de buurt?