wielertochten
Wielertochten toerkalender
De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde wielertochten 2018,  toertochten 2018, fietstochten 2018, cyclo's 2018 in Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BinckBank Toertocht

12 augustus

ZONDAG 12 AUGUSTUS 2018
UNIEKE TOERTOCHT IN HET TEKEN VAN DE BINCKBANK TOUR
Dit jaar verschijnen de beste topwielrenners in augustus aan de start van de BinckBank Tour, de mooiste wielerronde van Nederland en België. Als wielerfan krijg jij de kans om jouw BinckBank Tour te rijden tijdens de BinckBank Toertocht.

Word voor even een echte wielerprof en rijd over de finish zoals de echte toprenners dat de dag erna ook doen. Na afloop van de toertocht ontmoet je ook nog eens de beste ploegen van de wereld tijdens de officiële ploegenpresentatie waar renners als Tom Dumoulin, Dylan Groenewegen en Peter Sagan één voor één hun opwachting op het podium maken om de presentatielijst te tekenen.

INBEGREPEN BIJ DE INDIVIDUELE INSCHRIJVING
Stuurbordje, Uitgebreide verzorging onderweg, Duidelijk uitgepijlde routes over de afstanden, Routekaartje & GPX routebestanden, EHBO, verkeersregelaars en motards onderweg, Cyclon reparatieservice, Binck ophaalservice bij pech, Binck Bikecheck,

Sfeervolle start & finish in Bolsward. Toegang tot speciale zone bij de ploegenpresentatie. Bij de start bieden wij je een kopje koffie aan om goed opgewarmd op pad te gaan.

Gratis bewaakte fietsenstalling bij de start & finish. Douchegelegenheid. Herinnering na afloop. Online terugblikmagazine. Binck finishfoto. Binck Free Ride

Locatie

Bolsward, sportpark het Bolwerk
Bolwerkplein 2
Bolsward, Friesland 8701 XE Nederland
+ Google Maps

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en een leuke liggende foto (1200x400px) naar info@wielertochten.nl.