wielertochten
Wielertochten toerkalender
De Wielertochten.nl toerkalender biedt een overzicht van geselecteerde wielertochten 2018,  toertochten 2018, fietstochten 2018, cyclo's 2018 in Nederland en België in 2018.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kreders Klassieker

25 maart

40, 90 of 115 km fietsen met de Kreders door het Groene Hart.

Op zondag 25 maart zetten we met De KredersKlassieker een kroon op het Zuid-Hollandse drieluik van toerfietsklassiekers, en trappen we gelijk af wat betreft de zomertijd. Voor veel fietsliefhebbers begint het toerfietsseizoen dan pas echt. Maar of De KredersKlassieker nou je eerste tocht van 2018 is, of de afronding van je klassiekermaand, het wordt voor iedereen genieten tijdens deze sportieve en uitdagende toertocht. Met een maximaal aantal van 1000 deelnemers houden we het evenement kleinschalig en gezellig. Je kunt kiezen uit een voor iedereen haalbare 40 kilometer route, een meer uitdagende 80 kilometer voor wie al wat kilometers heeft gemaakt, en de volledige Klassieker van 115 kilometer voor wie zich echt al uit wil dagen in het vroege voorjaar. De 80 en 115 kilometer routes brengen je via het fraaie kasteel De Haar naar Haarzuilens, waar is voorzien in een ravitaillering bij restaurant De Vier Balken. Je kunt hier even herstellen met een lekkere plak suikerbrood, waar de KredersKlassieker al om bekend is, en met een lekkere bak koffie of thee waarvoor je een consumptiemunt meekrijgt bij de start. Ook een consumptie na afloop is inbegrepen. Als voorinschrijver ben je bovendien verzekerd van een toffe bandana!

Gegevens

Datum:
25 maart
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://www.kredersklassieker.nl

Organisator

TC Zevenhuizen

Overige informatie

Filmpje
https://youtu.be/td-8NoJ-YYA
Verblijfslocatie
http://www.booking.com/city/nl/zevenhuizen.html?aid=807058
Afstanden
40, 90 en 115 km

Locatie

Eetcafé de Baraque
Zuidplasweg 14
Zevenhuizen, Nederland
+ Google Maps

De wielertochten.nl toerkalender is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden in de kalender voorkomen. Geef eventuele onjuistheden aan ons door. Alvast bedankt.

Organiseer je zelf wielertochten? Stuur dan een e-mail met naam, datum, korte omschrijving, afstanden, startlocatie en een leuke liggende foto (1200x400px) naar info@wielertochten.nl.