Omloop van Zandvoort

Ook dit jaar wordt in  de Omloop van Zandvoort weer gehouden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 45,  80 en 120 km . De organisatie heeft weer haar best gedaan een zo’n mooi mogelijke toertocht uit te zetten. Je vertrekt vanuit de Pitstraat een hele ronde van 4;2 km over het racecircuit van Zandvoort. Nieuw dit jaar is de ploegentijdrit: in een team van 5 personen kun je als team een tijdrit rijden over het Circuit. Hierna volg je een afwisselende route richting Noordwijk. De tijdwaarneming voor deze ‘proloog’ is onderdeel van jouw inschrijving.

De routes over 80 en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Leiden langs de Kromme Rijn en het Braassemermeer. De route vervolgt via Lisserbroek; langs de prachtige stad Haarlem en door Bloemendaal. Via Kraantje Lek komt finish in zicht in het sfeervolle centrum van Zandvoort.

De 45 km zal een mooie route afleggen vanaf het racecircuit rondom de stad Haarlem; de finish is net als de 80 en 120 km via Kraantje Lek in het centrum van Zandvoort. Onderweg zijn uitgebreide verzorgingsposten en rustgelegenheden ingericht in Leiden; Lisserbroek en Vijfhuizen.

Op zoek een plek om te overnachten in Zandvoort  of regio?

Datum

Organisator

leiden-classic-banner