Oranje Peloton Tocht

ORANJEGEVOEL OP DE FIETS

Op zondag 24 september 2017 klinkt het startschot voor de derde Oranje Peloton Tocht. Met Start/Finish in de voortuin van het majestueuze Paleis Soestdijk en de aanwezigheid Fiets mee met Leontien van Moorsel; Erik Breukink; Jean-Paul van Poppel; Pim Ligthart; Pieter Weening en alle Nederlandse talenten van Roompot – Nederlandse Loterij. Een niet te missen evenement voor alle sportieve en recreatieve toerfietsers met een Oranjehart en passie voor de wielersport.

De Utrechtse Heuvelrug is een hoogtepunt in het hart van Nederland. Centraal gelegen en door velen nog niet ontdekt. De afwisseling van bossen; rivieren; heidevelden; gezellige dorpen en imposante kastelen; landgoederen en buitenplaatsen maken het gebied een ideale bestemming voor het Oranje Peloton. De Tocht is op en top verzorgd en kent3 nieuwe routes (65 / 120 / 165 km) over Utrechtse Heuvelrug en Veluwe – incl. beklimming Amerongse Berg en Italiaanseweg!

Fandag Team RNL

Voor de fans van Team RNL worden de hele dag door speciale activiteiten georganiseerd. Bezoek stands van sponsors; doe mee aan workshops en ontmoet renners en staf.

Gratis armwarmers

Onmisbaar in het voor- en najaar. Schrijf je in en ontvang een paar comfortabele armwarmers (t.w.v. €20). Bestel ook het officiële en weerbestendige Oranje Peloton Windvest voor maar €10!

Kans op prijzen

Speel automatisch mee in loterij op startnummer en maak kans op mooie Oranje Peloton fietsprijzen. Hoofdprijs: VIP-dag met Team RNL o.l.v. teamambassadeur Johnny Hoogerland.

Alle afstanden starten tussen 08.00 en 10.00 uur bij Paleis Soestdijk en kunnen in eigen tempo gereden worden. Of kruip in het wiel van een van je fietshelden!

Datum

Organisator

leiden-classic-banner