Selecteer een pagina

Een overzicht van de belangrijkste wielertochten|toertochten|fietstochten|cyclo’s voor toerfietsers/wielertoeristen in Nederland, België en daarbuiten, waaronder de Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RaboVeluwes Mooiste

3 augustus

Rabo Veluwes Mooiste wordt georganiseerd door Toerclub Heerde, een ‘verenigingsklassieker’ door het prachtige landschap van de Noord Veluwe. U fietst door verschillende landschappen: bos, heide, polder; zoveel mogelijk over verkeersluwe en aantrekkelijke routes. En met natuurlijk verzorgingsposten onderweg.

Om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen als toerclub ondersteunen wij met deze toertocht Stichting Leergeld Noord Veluwe.
Stichting Leergeld Noord Veluwe is een organisatie die voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen een aantal activiteiten mogelijk maakt. Hierdoor kunnen deze kinderen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes. Denk daarbij onder meer aan lidmaatschap van een sportclub of deelname aan kamp of schoolreis, sportkleding.

25-50-75-100 en 150 km

Zelf je eigen wielerkleding ontwerpen? Kijk snel op TD Sportswear en krijg 10% Wielertochten.nl korting!

Bent u op zoek naar een locatie om te overnachten voor en/of na de toertocht? Klik hier!