Rondje Wielercafes

Dit evenement is voorbij.

Rondje Wielercafes

Rijd op 5 t/m 8 mei 2022 via een unieke route langs de beste plekken vóór, tijdens en na je fietsrit. De routes hebben namelijk het beginpunt, de pauzeplek en het eindpunt bij een wielercafé. We kijken uit naar de eerste editie van Rondje Wielercafes, en jij kan erbij zijn!

Rondje Wielercafes is een vierdaags evenement waarbij fietsers vanaf meerdere startlocaties een toertocht kunnen rijden. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één of meerdere routes. Hierbij heeft elke deelnemer van 6 t/m 9 mei de tijd om de gekozen route(s) te rijden. Doordat de routes zijn samengesteld in samenwerking met racefietsroutes.nl is elke deelnemer verzekerd van een unieke en afwisselende route.

De routes hebben zowel het beginpunt, de pauzeplek als het eindpunt bij een wielercafé. Hier vind je bekende wielertenues en racefietsen aan de muren, kijk je de Giro d’Italia live op een groot scherm en geniet je van een echt wielerbiertje. Tijdens Rondje Wielercafes geniet je het hele evenement van al het moois dat de wielersport te bieden heeft. Met het inschrijfgeld van dit unieke concept steun je zowel de deelnemende wielercafés als het platform, zodat deze ook in de toekomst hun aanbod kunnen waarborgen.

Kies hieronder je startlocatie(s) en afstanden die het beste bij jou passen en schrijf je in!

Datum

Organisator

Site van de tocht

Locatie

Overnachten in de buurt?