The Awakening Spring Ride

De lente komt eraan! Begroet samen met ons de eerste zonnestralen en fiets mee met “The Awakening Spring Ride” op 11 maart 2017 en steun Stichting Tegenkracht.
Stichting Tegenkracht
Stichting Tegenkracht wil dat in 2020 alle kankerpatiënten de mogelijkheden hebben om sportief te revalideren. Is het niet linksom; dan is het wel rechtsom. Als goed doel maken zij het mogelijk dat kankerpatiënten kunnen sporten.

Je kan individueel of als groepje mee doen of aansluiten bij de begeleide ritten: Je hebt keuze uit de 35 km (rustig tempo) of één van de twee groepen die 100 km gaan trotseren.
Een 100km groep met een cruisesnelheid van 25-30 km/h en een snelle 100 km groep (32 km/h plus gem. groepstempo) waarin je het kan opnemen tegen Léon van Bon.

Na afloop staat er bij vanbon-sport voor alle deelnemers een lekker kopje soep en een broodje voor je klaar. Ook gaan we fantastische prijzen verloten van o.a. Rapha en A Bloc Bier!

Verzorging rijder
Op de route van de 100 km rit is een verzorgingspost. Hier zijn water; banaan en ontbijtkoek te krijgen. Deze verzorgingspost is open tot 12:45 uur.
Deelnemers aan de 35 km hebben geen tussenstop.

Verzorging fiets
?Op 11 maart staat Service Course Apeldoorn er voor technische ondersteuning. Mocht er iets mis zijn met je fiets dan kan dit ter plaatse opgelost worden. Ook met technische vragen kun je bij deze professionals terecht.

Datum

leiden-classic-banner