Toer voor het Goede Doel – Toer XXL

Fiets 500 km binnen 24 uur!
Een enorm leuke uitdaging voor goed getrainde fietsers: fiets 500 KM binnen 24 uur; via diverse Dabarcampings; dwars door Nederland.

We starten op vrijdag 9 september op Dabarcamping Zeestrand in Termunterzijl. Van hieruit gaan we dwars door Nederland naar onze finishplaats in Zeeland. Onderweg doen we diverse Dabarcampings aan (Elburg; Overberg/Amerongen; Ottoland) waar de plaatselijke commissies klaar zullen staan om ons te verwelkomen. De route voert door Groningen; Drente; Overijssel; Gelderland; Noord Brabant en Zuid Holland naar Zeeland. Onderweg kom je onder andere de Veluwe met de Posbank tegen en ook bijvoorbeeld de Amerongse Berg zal bedwongen moeten worden. Uiteindelijk finishen we op De Klepperstee in Ouddorp.

We fietsen 24 uur door; ook ’s nachts; waardoor het extra uitdagend wordt om deze 500 km te fietsen voor het landelijke Dabarwerk. Ga jij de uitdaging aan om de 500 km alleen te fietsen of kies je ervoor om een team van 2 personen te vormen en in estafette te fietsen?!

Deelnemers fietsen onder begeleiding van motoren en ook zullen er busjes meerijden waarin estafetterijders plaats kunnen nemen wanneer zij niet hoeven te fietsen en waarin materiaal vervoerd kan worden zodat in geval van pech of problemen er altijd assistentie aanwezig is.

Durf jij deze uitdaging aan?!

Praktisch
Datum: vrijdag 9 (16.00 uur) en zaterdag 10 september 2016
Start: vrijdag 9 september 16.00 uur
Startlocatie: Camping Zeestrand; Schepperbuurt 4a; 9948 PP Termunterzijl
Finishlocatie: Camping De Klepperstee; Vrijheidsweg 1; 3253 LS Ouddorp
Inschrijfgeld: € 10;00 p.p. (inclusief verzorging en begeleiding)
Sponsoring: we vragen elke deelnemer zich te laten sponsoren voor het landelijke Dabarwerk. Elk bedrag is welkom maar we dagen je graag uit om een sponsorbedrag van € 150;- of meer in te zamelen.

leiden-classic-banner