Selecteer een pagina

Een overzicht van de belangrijkste wielertochten|toertochten|fietstochten|cyclo’s voor toerfietsers/wielertoeristen in Nederland, België en daarbuiten, waaronder de Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Toertocht ‘De Speer van Rijsbergen”

23 juni

Met de toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ wil Stichting Wielerdorp Rijsbergen de recreatieve en sportieve fietssport stimuleren, van jong tot oud. Ze wil zoveel mogelijk mensen laten genieten en bewegen in het prachtige en veelzijdige landschap van de gemeente Zundert en regio LandStad de Baronie. Dat alles wordt overgoten met Bourgondische gastvrijheid, die typische ‘sfeer van Rijsbergen’. Er zijn tochten van 60, 100 en 160km voor recreatieve wielrenners en een familietoertocht van 25 km.

Online voorinschrijving is al mogelijk en de inschrijvingen van de eerste editie van ‘De Speer van Rijsbergen’ stromen binnen. Het maximaal aantal deelnemers is begrensd. Meld je op tijd aan om van deelname zeker te zijn, voorinschrijving dus raadzaam. Met een voorinschrijving is deelname verzekerd. De inschrijving bedraagt 12,50 euro voor de recreatieve wielrenners en voor de familietoertocht 7,50 euro. Bovendien zijn er bij voorinschrijving geen wachttijden bij de start, dankzij SCAN & GO van de NTFU. Meer informatie op www.wielerdorprijsbergen.nl/inschrijven.

Gegevens

Datum:
23 juni
Evenement Categorieën:
,
Website:
Bezoek de site van de wielertocht »

Locatie

Sportpark De Laguiten
Laguitensebaan 60A
Rijsbergen, Nederland

Organisator

Wielerdorp Rijsbergen

Zelf je eigen wielerkleding ontwerpen? Kijk snel op TD Sportswear en krijg 10% Wielertochten.nl korting!

Bent u op zoek naar een locatie om te overnachten voor en/of na de toertocht? Klik hier!