Omloop de Wielercafés

Een ideale seizoensopener, dat is Omloop der Wielercafes.  Hier kun je jouw wielerseizoen direct goed beginnen met de eerste editie van deze toertocht. Alle routes hebben het begin- en eindpunt bij wielercafé Cyklist in Eindhoven.

Omloop der Wielercafes is een toertocht die je gedurende twee dagen kan rijden. Elke deelnemer kan de gekozen route  rijden. Doordat de routes zijn samengesteld in samenwerking met lokale kenners is elke deelnemer verzekerd van een unieke en afwisselende route.

Klaar voor de start? Daar gaan we. Haal om te beginnen jouw startpakket op bij wielercafé Cyklist in Eindhoven. Hierin vind je twee consumptiemunten zodat je alvast goed kan starten met een lekkere kop koffie. Om na het opwarmen ook warm te blijven ontvang je bovendien een scarf van Rogelli. Een goed begin is immers het halve werk.

Zodra je op de fiets zit gaat je route richting België, zoals dat bij een echte seizoensopener hoort. Na een uurtje fietsen kun je jouw eerste trek stillen met de gezonde energiereep van Coup d’Barre. Onderweg kun je opwarmen bij de wielercafés op de route, waar jij als wielerfanaat je ogen eens goed de kost kan geven. Laat je verrassen door deze bijzondere plekken in België en Nederland, waar de liefde voor de wielersport voelbaar is.

Eenmaal terug in Eindhoven heb je wel een stuk taart verdiend. Zak lekker onderuit, geniet van een heerlijk Koerspret-wielerbier en blader eens door het Ride magazine uit je startpakket. Ondertussen zie je de renners op het grote scherm nog even doorbikkelen in Strade Bianche. Wat heb jij een heerlijke start van het wielerseizoen.

Begint ‘t bij jou ook al te kriebelen? Kies hieronder de afstand die het beste bij je past en schrijf je binnenkort in!

Datum

leiden-classic-banner