Summit Rides

De ‘normale’ toertochten van NL Tour Rides gaan door de Corona crisis niet door. Maar we zitten niet bij de pakken neer! Inmiddels mogen we onder bepaalde voorwaarden van de autoriteiten weer  ‘iets kleins’ organiseren.

Dus we hebben een leuke Pop-Up Ride bedacht; SUMMIT RIDES. Toertochten voor klimmers. Ben jij ook weer toe aan een uitdaging? 

NL Tour Rides organiseert in de weekenden van 4/5 juli en 11/12 juli kleinschalige exclusieve toertochten voor liefhebbers van ‘klim’ kilometers.

Een zware klimtoertocht in het buitenland zit er dit jaar niet in. Maar in de Summit Rides kun je in de omgeving van Arnhem en de Zuidelijke Veluwe toch je klimmersbenen dit jaar op de proef stellen!

Op 4 en 11 juli is er de Summit Ride | Mortirolo Challenge waar je in een tocht van 125 km net zoveel hoogtemeters bedwingt als de ‘killer-mountain’ in de Dolomieten.

Op 5 en 12 juli is er de Summit Ride | Alpe d’Huez Challenge waar je in een tocht over 90 km net zoveel hoogtemeters bedwingt als de beroemde Alpencol.

Wees er snel bij en schrijf in. Er zijn per Summit Ride slechts 100 startplaatsen beschikbaar, verdeeld over 4 tijdvakken. Bij inschrijving kies je een tijdvak waarin je wilt starten. De start-/finishlocatie op Sportpark Valkenhuizen in Arnhem is ingericht conform de RIVM voorschriften.

leiden-classic-banner