In De veertiende etappe zijn de beste korte stukken bijeengebracht die Tim Krabbé in de loop der jaren over wielrennen schreef. Samen met zijn klassieke en in vele talen vertaalde roman De Renner geeft dit boek een beeld van het grote wielrennen van de laatste halve eeuw, en van zijn eigen wielerleven dat uit meer dan duizend amateurkoersen bestond. Over Krabbés wielerverhalen: "Tijdloos goed.' Arthur van den Boogaard, Het Parool ***** "Schitterende columns over de wielersport, die een groot inzicht in het métier altijd paren aan een onconventionele kijk daarop.' Henk Spaan Over De Renner: "Tim Krabbé heeft HET gevoeld. Hij heeft HET meegemaakt.' Gerrie Knetemann "Het is aan de ene kant een literair meesterwerk dat om die reden over 100 jaar nog gelezen zal worden en aan de andere kant het beste sportboek in de Nederlandse taal.' Nico Scheepmaker
de-man-en-zijn-wielerverhalen
Op dit moment zijn wij in afwachting van een recensie-exemplaar. Zodra deze binnen is slaan wij aan het lezen en ziet u hier een na lezing een boekverslag/recensie.
Ab Hoogland

Recensent, Wielertochten.nl

Zuchten van de ziel – Guido Bindels

Zuchten van de ziel – Guido Bindels

Toen journalist Guido Bindels in coronatijd met zijn meervoudig beperkte dochter Brigitte in thuisisolatie moest, begon hij ter ontspanning en vermaak de Facebookpagina “Zuchten van de ziel”.