Afgelopen zomer organiseerde NL Tour Rides de ‘Corona-Proof’ Summer Rides Kofferbakritten.  Deze werden naar verluidt zeer positief ontvangen door deelnemers en vergunningsverstrekkers. Ook in de herfst en winter was het de bedoeling om deze kleinschalige kofferbakritten weer te organiseren. Helaas werd dit niet toegestaan omdat een toertocht een evenement is.

Als alternatief heeft NL Tour Rides  de Herfst Rides Kofferbakritten omgebouwd naar Herfst GPX Rides. Van 7 november tot en met 6 december kun je je online inschrijven. Je krijgt alle startbescheiden die je normaliter bij een toertocht krijgt in 2-voud thuis gestuurd in een box. Per mail krijg je twee (!!) mooie GPX routes over of in de nabijheid van de Veluwe. Dus 2 voor de prijs van 1! 

Zoek langs of in de nabijheid van het parcours een rustige parkeerplaats, zet een kop koffie met onze Dripping Bags, haal je fiets uit de kofferbak en start je tocht. Volg de GPX en gebruik onderweg je Maxim Sportvoedingspakket. Bij terugkomst neem je het Lucky 13 herfstbock biertje en kijkt met voldoening terug op een mooie herfstdag over de Veluwe.