Steeds meer nieuwe aanbieders richten zich op de fietsmarkt met LED-verlichting. Zo ook het merk Hilox. Hilox.eu is met een eigentijdse kijk op licht, techniek en service, in korte tijd uitgegroeid tot dé Xenon en LED webshop van Nederland. Kwaliteit, High-End producten, duurzaamheid en een 100% klanttevredenheidsscore zijn enkele steekwoorden die Hilox lighting het best beschrijven.

Voor de racefiets heeft Hilox twee apparaten in het assortiment. De RP2 met 100 lumen en de veel sterkere RX2 met 500 lumen. Binnenkort een test van deze twee lampen.

Racefiets LED Hilox Evolution RX2

De RX2 Hilox Evolution Racefiets LED Fiets jij het hele jaar door? Ook tijdens de kortere en donkere dagen? Dan is deze RX2 Racefiets LED met 500 lumen is een leuke en veilige must-have. Je bent goed zichtbaar en ziet de andere weggebruikers al voor ze jou hebben gespot. De XML XL2 CREE LED met 500 Lumen geeft je fijn en goed licht in een strakke bundel. Fel licht in 4 standen Deze RX2 is speciaal ontwikkeld voor montage op het stuurDe RX2 heeft 4 standen: Hoog 100% – De batterij gaat ongeveer 1.5 uur mee Medium 50% – De batterij gaat ongeveer 3 uur mee Laag 10% – De batterij gaat ongeveer 5 uur mee Knipperstand – De batterij gaat ongeveer 4 uur mee Fiets je ook op drukke wegen? Dan adviseren we je om de lamp op de laagste stand te houden en eventueel iets naar beneden te richten, dit om je medeweggebruikers niet te verblinden met de felle RX2 Racefiets LED. Ook wel handig om te weten: Je kunt heel makkelijk checken hoe vol de batterij is. Wanneer je de aan/uit knop ingedrukt houdt…

Racefiets LED Hilox Performance RP2

De RP2 Hilox Performance Racefiets LED Zijn jij en je racefiets ook tijdens de korte en donkere dagen onafscheidelijk? Dan is deze veilige RP2 Racefiets LED met 100 lumen is een leuke gadget. Je bent goed zichtbaar en ziet de andere weggebruikers al voor ze jou hebben gespot. Deze echte stads-LED heeft 100 Lumen geeft je fijn en goed licht in een strakke bundel. Zelf bepalen hoe het licht schijnt Deze RP2 Racefiets-LED is speciaal ontwikkeld voor montage op het stuur en is uitgerust met 4 standen: Hoog 100% – De batterij gaat ongeveer 1 uur mee Medium 50% – De batterij gaat ongeveer 2 uur mee Laag 10% – De batterij gaat ongeveer 10 uur mee Knipperstand – De batterij gaat ongeveer 4 uur mee Fiets je ook op drukke wegen? Dan adviseren we je om de lamp op de laagste stand te houden en eventueel iets naar beneden te richten, dit om je medeweggebruikers niet te verblinden met de felle RP2 Racefiets LED. Ook wel handig om te weten: Je kunt heel makkelijk checken hoe vol de batterij is.