W is er nou leuker dan elke dag een nieuwe verrassende boodschap die te maken heeft met wielrennen. Dan kan een scheurkalender het devies. Wielertochten.nl selecteerde drie wielerfietsscheurkalenders. De Belgische Koers Kalender 2023 van Geert Vandenbon, De Fiets Scheurkalender 2023 van de gebroeders Tetteroo en de Wieler Scheurkalender van Wielerrevue. Een erg leuk Kerscadeau!

Koers kalender 2023

Koers kalender 2023

Voor de wielerfan is de Koerskalender intussen een vaste waarde. Deze kalender barst opnieuw van de nuttige (en nutteloze) feitjes, aangrijpende quotes en wielerverhalen die je nooit eerder hoorde.

Fiets Scheurkalender 2023

Niet te missen! De volgende editie van de Fietsscheurkalender. Profrenneres, wielerkenners en liefhebbers vertellen over hun persoonlijke koerservaringen, trainingen, voeding, blessures, materiaal, kleding en bijzondere belevenissen.

Wieler Scheurkalender 2023

De Tour de France? Tom Dumoulin? Team DSM? Ronde van Italië? Er is zoveel te vertellen over de wielersport. Spannende demarrages, team tactieken, de geheimen van het peloton. In deze supersnelle scheurkalender alles over de Tour, de Vuelta, de Giro, Amstel Gold Race en natuurlijk alles voorjaarsklassiekers. Een heerlijke kalender om de demarrage bij in te zetten.