Op zaterdag 17 juni 2017 is het tijd voor een bijzondere toertocht van NL TourRides, de Nocturne Ride. Nocturne (van het Latijnse nocturnus, ‘nachtelijk’) is geïnspireerd op de sfeer van de nacht. De dagen in de tweede helft van juni zijn de langste van het jaar. Omdat het zo lang licht blijft kun je ook in de avonduren nog mooi een paar kilometers wegtrappen. En hoe leuk is het dan om na afloop samen met andere toerfietsers te genieten van een lekkere hap en een drankje. En met verrassende op wielrennen geïnspireerde optredens van artiesten en kunstenaars zorgen we voor een ware ‘Midsummernight-feeling’.

Watergoed gastheer Finish Festival

De evenementenlocatie Watergoed in Valburg (Bij Nijmegen/Knooppunt Valburg) is de sfeervolle gastheer van de Nocturne Ride. Na de Ride is er van 20.00 tot 22.30 uur het Finish Festival. Er is een poppodium met live muziek van o.a. De Swingers en Monsieur Raquette met 78-toeren grammafoons.  Er zijn Foodtrucks, retrofietsen en een prachtig wielerprogramma met prominente gasten. In een ‘Parade-achtige setting’ zijn er verder acts van: High Tea Ladies, Pitspoes op racefiets en de Fietsfanfare Chasse Patate. Tot slot geeft ook het Rijdend wielrenmuseum van Supportersclub Jan Raas (Vlaams theatergezelschap) acte de presence.

Keuze uit routes van 70 of 110 km

We starten nu eens niet ’s ochtend vroeg maar tussen 15.00 en 17.00 uur. Je kunt kiezen uit twee afstanden; 70 km en 110 km. Niet te lang maar wel met pittige klimmetjes erin rondom Nijmegen.
Geniet van de midzomeravond zon en finish rond de klok van 20.00 uur om daarna het Finish Festival in Watergoed te beleven onder het genot van een hapje en een drankje.

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.