Je tourtoto/prono invullen op papier en inleveren bij die overijverige collega in de baas z’n tijd alles op een rijtje zette via een speciaal programmaatje. Bij het koffiezetapparaat werden dagelijks de standen opgehangen. Met de komst van internet zijn er online honderden zo niet duizenden tourtoto’s in te vullen. Wielertochten.nl maakte een selectie uit het aanbod.

Zweeler

Zweeler is een befaamde goksite waar je het hele jaar lang alle soorten wielerwedstrijden kunt gokken. Voor de Tour de France 2016 zijn er verschillende mogelijkheden. Per etappe, budge, de hele tour of het 15+5 spel.

Prijzenpot: € 25.500

Futurum Pro Cycling Team

Stel het perfecte wielerteam samen met de Tour Poule en maak kans op leuke prijzen! De dagwinnaar ontvangt een FUTURUM Socks Meryl Skinlife Pepijn VI Multicolor 3Pack t.w.v. € 34,95.

Scorito is de host voor heel veel tourtoto’s. Je kunt hier gratis je eigen tourtoto opzetten. De onderstaande merken gebruiken scorito als platform.

Kies negen renners en win een Mio Cyclo 315 fietsnavigatie of één van de andere top prijzen voor de eerste 65 uit het eind klassement.

Prijzenpot: € 12.750.