De redacteuren – Frank en Ab+ – krijgen niet genoeg van het wielrennen. Naast zelf de nodige wattages trappen luisteren we ook regelmatig naar wielerpodcasts. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Geniet ervan!

LIVE SLOW AND RIDE FAST

Amusante podcast van ex-wielrenner Laurens ten Dam – Lau – en Stefan Bolt die de verhalen van het peloton vertellen. Ook bespreken ze zelf onder het genot van een wijntje met onder andere hun vaste stamgast Thomas Dekker hun eigen huidige avonturen. Spotify link:

https://open.spotify.com/show/0M7Mo3pN1Hcc5ImqHP20H4?si=b5bf1b8e5cfb4ea8

DE GROTE PLAAT

Wielerpodcast van muzikant / cyclist Blaudzun en ex-wielerprof John den Braber die de laatste muziek en hun liefde voor de koers bespreken. Ook zijn regelmatig profwielrenners te gast die een inkijkje geven in hun profbestaan. Spotify link:

https://open.spotify.com/show/5phdiF9biXCsdSpPO5Ce9Y?si=e75c4c83c17d4932

DE RODE LANTAARN

De Rode Lantaarn is een podcast voor wielerkijkers mt voor- en nabeschouwingen van de koers, interviews en gezelligheid.
Presentatoren en professioneel bankzitters Tim de Gier, Jonne Seriese en Maike van Leeuwen ontvangen vaste gasten Frank Heinen, Benja Bruijning en Bram Tankink. Spotify link:

https://open.spotify.com/show/0AGEanO6N0QbwRdxOhJ2tP?si=c41440b688734fb5

IN HET WIEL

Een podcast over wielrennen met BEAT-renner en sport columnist Thijs Zonneveld, Hidde van Warmerdam en interessante gasten uit het wielerpeloton. Ook tegenwoordig te zien in het theater! Spotify link:

https://open.spotify.com/show/2Ji1foe86IVZLjlu2tNEs3?si=317ad9cbcdce495a