Vele kunstenaars hebben zich laten inspireren door de wielersport. Zo-ook de beeldende kunstenaars die de felle kleuren en de beweging van een voortrazend peloton op het canvas, glas, gevoelige plaat weten vast te leggen. Wij van Wielertochten.nl maken voor jullie een selectie. De eerste twee kunstwerken zijn 3D-metaalschilderijen van Trendywave. Kunst of kitch? Oordeel zelf. Verkrijgbaar vanaf € 235,= via Bol.com.  

3D Metaalschilderij - Wielrenners - handgeschilderd - 100 x 100 cm

Wielrenners – Door het 3D effect is deze wanddecoratie een echte eye-catcher. 3D metaalschilderijen worden met de hand gemaakt. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kunnen de kleuren iets afwijken van de foto: geen 2 schilderijen zijn exact hetzelfde. Op deze een beetje ruig gemaakte schilderijen kunnen altijd nog verder kleine afwijkingen zitten, soms is dat zelfs express gedaan om de stoere sfeer te bewerkstelligen.
Met de hand gemaakt schilderij, combinatie van metaalbewerking en schilderkunst. Echt een kunstwerk voor uw huis of kantoor, door de dieptewerking komt het schilderij echt tot leven.

3D Metaalschilderij - Wielrenners Tour de France - 100 cm hoog

Wielrenners tijdens de Tour de France – Door het 3D effect is deze wanddecoratie een echte eye-catcher. 3D metaalschilderijen worden met de hand gemaakt. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kunnen de kleuren iets afwijken van de foto: geen 2 schilderijen zijn exact hetzelfde. Op deze een beetje ruig gemaakte schilderijen kunnen altijd nog verder kleine afwijkingen zitten, soms is dat zelfs express gedaan om de stoere sfeer te bewerkstelligen.