Schade en schande

Het gebeurt ons fietsers allemaal wel een keer. Een onhandige valpartij, materiaalpech. Hierbij is het best heel handig om goed verzekerd te zijn. In de onderstaande artikelen komen alle mogelijke onderwerpen aan de orde die te maken hebben met schade gevallen.

Beschadiging carbon is niet het einde van je frame…

Een breuk of een scheur in je dure carbon frame was jarenlang de reden om een frame weg te gooien. Tegenwoordig is carbonreparatie door de ontwikkeling van carbonweefsels, epoxyharsen en reparatietechnieken een goedkoper alternatief dan de aanschaf van een nieuw frame. Het is vele malen goedkoop en uit verschillende tests is gebleken dat een vakkundig gerepareerd carbon race- of carbon mountainbike frame weer zo sterk is, als voor de breuk of scheur. En bij Carbonherstel.nl krijg je ook nog eens levenslang garantie op je reparatie.

Handig slot voor je racefiets of mountainbike: de Safeman!

Safeman – dé manier om je fiets goed en snel te beveiligen. Ideaal slot voor je racefiets of mountainbike. Tegenwoordig worden fietsen steeds vaker gestolen. De mountainbike of racefiets bij een toertocht of vakantie. De kwaliteit van het Safeman slot zorgt ervoor dat je kostbare karretje veilig staat en dat je rustig een drankje kan gaan drinken!