Etixx-Quick Step

Etixx-Quickstep Etixx-Quick Step is een Belgische wielerploeg. Quick-Step is sinds 2003 hoofdsponsor van het team, daarvoor was het co-sponsor van de Mapei-wielerploeg die succesvol was in de jaren negentig. Etixx-Quick-Step is een internationaal georiënteerde ploeg....

Bardiani CSF

Bardiani CSF Land:  Italië Fietsmerk: UCI-code: BAR Niveau: UCI Europe Tour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen.

Unitedhealthcare Professional Cycling Team

Unitedhealthcare Professional Cycling Team Land:  Verenigde Staten Fietsmerk: UCI-code: UHC Niveau: UCI America Tour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen.
FDJ

FDJ

FDJ FDJ Land:  Frankrijk Fietsmerk: Lapierre UCI-code: FDJ Niveau: protour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen. FDJ is een Franse wielerploeg, gesponsord door het Franse bedrijf La Française des Jeux, dat diverse kansspellen aanbiedt. De ploeg is sinds...

Bora-Argon 18

Bora-Argon 18 Land:  Duitsland Fietsmerk: UCI-code: BOA Niveau: UCI Europe Tour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen.

Wanty-Groupe Gobert

Wanty-Groupe Gobert Land:  België Fietsmerk: UCI-code: WGG Niveau: UCI Europe Tour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen.
IAM Cycling

IAM Cycling

IAM Cycling IAM Cycling Land:  Zwitserland Fietsmerk: UCI-code: Niveau: protour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen. IAM Cycling is een Zwitserse wielerploeg die vanaf 2013 als wielerploeg deelneemt aan wielerwedstrijden. Sinds 2015 rijdt de ploeg in de...

Bretagne-Séché Environnement

Bretagne-Séché Environnement Land:  Frankrijk Fietsmerk: UCI-code: BSE Niveau: UCI Europe Tour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen.

SouthEast

SouthEast Land:  Italië Fietsmerk: UCI-code: n.n.b. Niveau: UCI Europe Tour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen.
Lampre-Merida

Lampre-Merida

Lampre-Merida Lampre-Merida Land:  Italië Fietsmerk: Merida UCI-code: LAM Niveau: protour Website: Klik hier om de team-kleding te bestellen. Philippe Mauduit en Mario Scirea behoren in 2015 tot de ploegleiding van Lampre-Merida De 44-jarige Fransman Maduit was...